donderdag 27 oktober 2016
   
Nieuws Lokaal nieuws
OnderdelenWebShop24.com
Minimaliseren
Lokaal nieuws

PRIMA nieuw restaurant

Geplaatst op 29-1-2013 10:30:29

Onder de naam PRIMA.lunch.diner.lounge. hoopt Justin van Dongen op 5 april zijn nieuwe restaurant te openen. Het pand waar voorheen ,the Old Piano' was gevestigd wordt grondig gerestaureerd. Opgegroeid in de foodsector en opgeleid in de commerciële economie, marketing en communicatie gaat hiermee voor Justin van Dongen een lang gekoesterde wens in vervulling. Al op jonge leeftijd had hij de wens eens een eigen zaak te beginnen. Het ondernemerschap zit in de genen...

PRIMA.lunch.diner.lounge wordt een restaurant waar mensen echt bediend gaan worden. Justin:,,Ik vind dat mensen bij een diner alle aandacht verdienen. Ze moeten echt gast zijn. Voor onze gasten moet het op alle fronten echt goed zijn. Het eten zal van hoge kwaliteit zijn met veel eigen verse streekproducten. Personeel zal getraind worden om echt gastheer en gastvrouw te zijn”.

Het pand wordt volledig gerestaureerd. Het accent ligt op het voorste gedeelte. Later wordt ook de achterzaal erbij getrokken zodat ook weer bruiloften en partijen mogelijk zijn. Er komt een moderne toiletunit met babyruimte en de keuken wordt geheel aangepast aan de eisen van de tijd. Met deze restauratie krijgt het begin van de Dorpsstraat weer een nieuw gezicht.

PRIMA nieuw restaurantprint
rating
  Comments