RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door
20 juli 2021 13:36


Nieuwe bank maakt de tongen los in Nunspeet
Foto: Nieuwe bank maakt de tongen los in Nunspeet
De bank blijft voorlopig op het Stationsplein. Foto: RTV Nunspeet

NUNSPEET - Of de nieuwe bank op het Stationsplein helemaal op de juiste plek staat, daar zijn de meningen behoorlijk over verdeeld. Op social media heeft menigeen een mening over wat dan wel de juiste plek moet zijn. Het hoge en vooral brede object heeft een tijdelijke vaste locatie gekregen bij het VVV kantoor.

Zo heeft Yorick Boon het idee dat er snel ongelukken gaan gebeuren. “Het blijft vast niet lang, als de eerste er vanaf valt en zijn nek breekt. Een tien voor creativiteit en een twee voor uitvoering.” Ook Sandra van Putten vindt dat een alternatieve locatie beter is: “Ooo wat een aanfluiting weer. Zet lekker bij het transferium neer of op het marktplein.”

Volgens de gemeente moet de bank een vaste plek krijgen omdat deze verankerd moet worden. “Vanwege de markt, maar ook voor andere evenementen zoals beachvolleybal, de Keiler en dergelijke, is geen vaste plek mogelijk op het Marktplein”, vertelt woordvoerder Marriët de Zwaan.

Volgens haar wordt er al volop gebruik gemaakt van de bank. Ook is er gekeken naar meerdere locaties, maar is voor nu gekozen voor de stationsomgeving. In het najaar volgt een evaluatie.

Door: Mediapartner RTV Nunspeet

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet  Putten Nieuws 

nunspeet gemeente nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie