RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door
21 september 2021 12:29


Geniet van Fietsen hoort bij de top van Nederland
Foto: Geniet van Fietsen hoort bij de top van Nederland
Geniet van Fietsen tijdens de bekendmaking. Foto: Tweewieler.nl

NUNSPEET - De uitslag van de verkiezing ‘Tweewielerwinkel van het Jaar 2021’ is bekend. Geniet van Fietsen uit Nunspeet was één van de kanshebbers voor de titel. De eerste prijs is uiteindelijk naar Hoogeveen Fietsbeleving gegaan. “Geen nummer één geworden maar wel trots dat we bij de top zes van Nederland horen”, vertelt Ronald van Rumpt.

Om te vieren dat het bedrijf zo hoog is geëindigd staat de koffie met wat lekkers klaar aan het Zwolsewegje. Van Rumpt was al blij met de nominatie en ook zeker met dit behaalde resultaat. Volgens hem is uit de uitleg van de jury wel te herleiden dat Geniet van Fietsen eigenlijk op een tweede plek geëindigd zou zijn. “Er is één winnaar en de andere finalisten zijn niet in een ranking geplaatst. Het zat zo dicht bij elkaar dat je wel kunt zeggen dat het een close finish was waarbij de winnaar met een banddikte heeft gewonnen”, zegt juryvoorzitter Ferry Smith.

Aan het begin van de verkiezing deed ook Fietsspecialist Jacob Bonenberg uit Nunspeet nog mee. Bonenberg was voor het eerst genomineerd.

Door: Mediapartner RTV Nunspeet

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Hoogeveen  Nunspeet Nieuws 

nunspeet gemeente nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie