RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door
20 oktober 2021 8:08


Jouw Marktkraam viert 6-jarig bestaan
Foto: Jouw Marktkraam viert 6-jarig bestaan
Jouw Marktkraam viert 6-jarig bestaan Foto: RTV Nunspeet

NUNSPEET - Jouw Marktkraam aan de Stationslaan vier haar 6-jarig bestaan met een kortingsactie op de dag zelf. Voor de dames Annemarie en Jennefer reden om erg tevreden te zijn. “Het was best een gok toen we begonnen, maar het is boven verwachting goed gegaan”, vertelt eigenaresse Annemarie.

“Ondernemen is gokken. Vanaf het begin hadden we echt een vliegende start en hadden we zelfs een wachtlijst. Op dit moment zitten we eigenlijk vol. De kramen wisselen bijna wekelijks en nu is het erg druk. Dat zal ook met Corona te maken hebben omdat rommelmarkten niet konden. Dat komt wel langzaam weer op gang, maar mensen die toch spulletjes kwijt wilden konden dus prima hier terecht.”

Nog volop plezier
De winkel moest afgelopen coronajaar ook een tijdje dicht, maar de gang zit er inmiddels weer in. “Samen hebben we er nog volop plezier in. Er ontstaat met klanten een binding en je kunt haast spreken van een Jouw Marktkraam familie”, vertelt Annemarie. Het aanbod in de kramen is heel gevarieerd. “Het is een combinatie van nieuw, soms ook zelfgemaakt door creatieve mensen en tweedehands spullen. Coronatijd heeft ook mensen aan het werk gezet om de zolder eens op te ruimen en richten hier een kraam in, wie weet levert het nog wat op.”

Ook nostalgische spulletjes vinden hier weer nieuwe eigenaren. “Die mix vinden we leuk. Jouw Marktkraam is één van de weinige winkels die mannen ook leuk vinden. Wij hebben er plezier in, dat is het belangrijkst en verder moet het zichzelf opbrengen. We hopen er dan ook nog lang mee door te kunnen gaan.”

Door: Mediapartner RTV Nunspeet

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Best  Nunspeet Nieuws 

nunspeet gemeente nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie