RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door
20 oktober 2021 8:49


Tafeltennistoernooi scholieren een sportieve happening
Foto: Tafeltennistoernooi scholieren een sportieve happening
Het toernooi in volle gang Foto: RTV Nunspeet

NUNSPEET - Na enkele keren uitstel werd op 18 en 19 oktober het tafeltennistoernooi voor scholieren weer gehouden. Dit keer dus in de herfstvakantie. Maar liefst twaalf scholen waren van de partij en leverde prachtige wedstrijden op.

Het was in sporthal de Feithenhof een drukte van belang. De organisatie was evenals andere jaren in goede handen van de Nunspeetse Tafeltennisvereniging NTC Leogang met Karl Wessels als toernooileider. "Dit toernooi is voor onze vereniging erg belangrijk, want van de seniorleden is tachtig procent afkomstig van het scholentoernooi. Hier moeten we het dus ook van hebben", vertelt Wessels.

Het evenement werd voor de 37ste keer georganiseerd. Wie deze keer het toernooi wint moet nog duidelijk worden, de wedstrijden zijn nog in volle gang. Tot nu toe is De Bron met 15 overwinningen het meest succesvol. De school met de meeste punten zal de wisselbeker ontvangen, vorig jaar met overmacht gewonnen door de Ds. Van Stuyvenbergschool.

Inmiddels doen veel kinderen mee van wie de ouders ook al deelnamen. Zij zijn vast extra gemotiveerd. Onder de belangstellenden ook wethouder van sport, Mark van de Bunte, die zelf als leerling ook al deelnam aan dit toernooi. “Dit is altijd een leuk toernooi en goed voor de tafeltennisvereniging NTC. Het blijft mooi om te zien. Zo kunnen de jongeren kennis maken met de sport en volop bewegen. Voor de scholen en de vereniging is het een win-win situatie”, vertelt de wethouder.

Door: Mediapartner RTV Nunspeet

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Sport 

sport nunspeet gemeente nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie