Afdrukken
Ankeiler: Het project toekomstbestendige bedrijventerreinen in Nunspeet wordt uitgebreid van de Feithenhof naar Lepelingen.

- Het project toekomstbestendige bedrijventerreinen in Nunspeet wordt uitgebreid van de Feithenhof naar Lepelingen. Daarnaast komt ook de Kolk aan bod indien de Rabobank bereid is hieraan bij te dragen. Doel van het project is de duurzaamheidspotentie op bedrijfsniveau in kaart te brengen en daarna te verzilveren.

Dat wordt gezien als iets van de langere adem en constante aandacht en het behouden van draagvlak. Met de direct betrokken ondernemers en de Bedrijvenkring Nunspeet (BKN) is afgesproken dat hiervoor het parkmanagement wordt ingeschakeld. Er is een subsidie van bijna 50.000 euro van de provincie Gelderland ontvangen. Uitgegaan wordt van veertig bedrijfsbezoeken op bedrijventerrein Lepelingen.

De verwachting is dat meer bedrijven worden bezocht maar een aantal is dusdanig klein dat er wel een volwaardige scan kan worden uitgevoerd. De tijd die daarvoor nodig is staat niet in verhouding tot de kosten. Een aantal bedrijven wordt op papier samengevoegd tot één ‘standaardbedrijf’ om de financiële afhandeling te vereenvoudigen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Deel dit artikel