RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door
2 december 2021 14:56


Van Kinsbergen College Elburg duikt het water in voor KWF
Foto: Van Kinsbergen College Elburg duikt het water in voor KWF
De leerlingen rennen het koude water in. Foto: Van Kinsbergen College Elburg

- Met een watertemperatuur van ongeveer 7 graden was het een behoorlijke frisse duik voor leerlingen van het Van Kinsbergen college uit Elburg. Zij namen donderdagochtend een frisse duik in het Veluwemeer. Dat doen ze om geld op te halen voor het KWF.

Naast de leerlingen trotseerde ook schoolleider Heidy van den Berg het koude water. Dit deed ze om te laten zien dat het ontzettend belangrijk is om geld op te halen voor onderzoek naar de genezing van kanker.

Het Van Kinsbergen college heeft inmiddels sinds 2009 de traditie opgebouwd jaarlijks een actie te organiseren om geld op te halen voor het KWF. De reden voor het starten van deze traditie was verdrietig. De school heeft de afgelopen jaren afscheid moeten nemen van een aantal collega’s die persoonlijk te maken hebben gehad met kanker. De verbinding tussen het VKC en het KWF is dan ook sterk.

Naast de duik in het Veluwemeer zijn er nog meer activiteiten georganiseerd voor en door leerlingen. Zo konden ze een stormbaan doen, de klimwand trotseren, dansen in de silent disco, bowlen, lasergamen en nog veel meer.

Bekijk hier de beelden:

Door: Mediapartner RTV Nunspeet

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Elburg  Nunspeet Nieuws 

elburg gemeente elburg voorpagina water geld goede doelen vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie