RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door
3 december 2021 9:48


Nieuwbouw Agro Tuin & Dier goed op schema
Foto: Nieuwbouw Agro Tuin & Dier goed op schema
Bouw ligt op schema. Foto: RTV Nunspeet

- Wie nu en dan Agro Tuin & Dier bezoekt zal zich verbazen over de veranderingen die steeds weer te zien zijn door de nieuwbouw. Het achterste gedeelte van de zaak is gesloopt en inmiddels verrijzen al de nieuwe spanten. Mede eigenaar Willie Vos is enthousiast over de vorderingen. “Je ziet haast elke dag weer iets nieuws. De bouw ligt mooi op schema.”

De verwachting is dat ze begin januari al naar het nieuwe gedeelte kunnen overgaan. “Op 17 december wordt de nieuwe vloer gestort, dan kunnen we er een tijdje niet op. Zodra we in de nieuwbouw de verkoop weer kunnen starten gaat dit eerste deel eraf. Alleen de ruimte van de dierenarts blijft staan. Gelukkig blijven de klanten ons wel vinden”, aldus Willie.

Ook tijdens de verhuizing blijft de zaak gewoon open. “Een opmerking dat we door de nieuwbouw al duurder zouden zijn is onjuist. Alle grondstoffen zijn duurder geworden en de kosten van aanvoer stijgen mee. Toch blijven we de slogan ‘We zijn niet de mooiste, wel de goedkoopte’ handhaven en dat zal over enkele maanden aangepast worden, Dan zijn we wel de mooiste en altijd nog de goedkoopste.”

Door: Mediapartner RTV Nunspeet

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Nieuws 

nunspeet gemeente nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie