RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door
22 januari 2022 14:25


Slachtoffer bedrijfsongeval kringloop overleden
Foto: Slachtoffer bedrijfsongeval kringloop overleden
Het ongeval gebeurde bij kringloop De Cirkel. Foto: Gert-Jan Rekers| RTV Nunspeet

- De man die vrijdag gewond is geraakt door een elektrische stapelaar is overleden. Het bedrijfsongeval vond plaats aan de Nijverheidsweg bij kringloopcentrum De Cirkel in Nunspeet.

Het slachtoffer is die ochtend ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn er complicaties opgetreden, waarna hij uiteindelijk is overleden. “De vrijwilliger in kwestie was geraakt bij zijn borst, maar de verwondingen vielen mee”, zo zegt voorzitter Martin Juffer. “Niemand weet waardoor hij overleden is, daar wordt momenteel onderzoek naar gedaan, onder andere door de Arbeidsinspectie.”

De leeftijd van de man wil Juffer niet benoemen. Wel zegt hij dat het om een vrijwilliger gaat die de gepensioneerde leeftijd heeft gehaald. “Het was ook één van de langstzittende vrijwilligers.”

Op het moment van het ongeval was de man samen met nog twee vrijwilligers aan het werk in de distributiehal. “We zijn behoorlijk aangedaan door de hele situatie en met name het verlies van deze vrijwilliger”, aldus de voorzitter.

Door: Mediapartner RTV Nunspeet

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Nieuws 

nunspeet gemeente nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie