Afdrukken
Ankeiler: Wethouder Marije Storteboom gaat onderzoeken of het laatste deel van de Veenweg in Elspeet uit de navigatie kan worden gehaald als doorgaande weg.

- Wethouder Marije Storteboom gaat onderzoeken of het laatste deel van de Veenweg in Elspeet uit de navigatie kan worden gehaald als doorgaande weg. Karel van Bronswijk (CDA Lokaal) zei in de raadsvergadering dat de weg in een erbarmelijk slechte staat verkeert.

De gemeente wil op korte termijn onderhoud uitvoeren maar daarvoor moet het wel een periode lang droog zijn. De weg is nu eigenlijk onberijdbaar. Een ambulance op weg naar een onwel geworden vrouw kon nog maar net op tijd een andere route worden gewezen omdat anders het risico groot was geweest dat de ambulance was gestrand.

Uit de navigatie halen is in de praktijk een lastige zaak zo zegt de wethouder. Ze wil ook bekijken hoe de toegang naar de weg wellicht wat minder aantrekkelijk kan worden gemaakt voor gemotoriseerd verkeer. Na het opknappen moet hier wel de ruimte zijn voor wandelaars, fietsers en wellicht ook ruiters, al dan niet met aanspanningen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Deel dit artikel