RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Niels Kater, RTV Nunspeet i.s.m. Omroep Gelderland
12 maart 2022 1:35


Fakkels en indrukwekkende stilte; Nunspeet herdenkt 19-jarige Robbin
Foto: Fakkels en indrukwekkende stilte; Nunspeet herdenkt 19-jarige Robbin
Vrienden van Robbin lopen met een fakkel door Nunspeet Foto: Omroep Gelderland

- Zijn lichaam is nog steeds niet terug in Nederland. Maar vrienden van de in Peru omgekomen Robbin uit Nunspeet wilden hem toch graag herdenken. Daarom werd er vrijdagavond een stille tocht gehouden voor de 19-jarige Nunspeter, die door een vliegtuigongeluk om het leven kwam.

Die stille tocht werd massaal bezocht. Zo'n 300 vrienden en familieleden liepen mee. Een indrukwekkend gezicht, zeker met de fakkels die door de vriendengroep voor Robbin werden ontstoken. De tocht startte bij de Veluvine in Nunspeet. Vriend en mede-initiatiefnemer Boaz Bouwman legt uit waarom de tocht wordt gehouden:

De fakkels werden uiteindelijk gedoofd voor café 'De Zaak', de stamkroeg van Robbin. Binnen werden er nog bloemen neergelegd door de familie.

Onderzoek

Robbin kwam op 4 februari om het leven bij een vliegtuigongeluk. Daarbij verloor ook de 18-jarige Bram uit ’t Harde het leven. Die laatstgenoemde werd vorige week zaterdag al herdacht in zijn woonplaats. Wanneer de stoffelijk overschotten van de jongens terugkomen naar Nederland is nog niet duidelijk. Er wordt nog steeds onderzoek gedaan naar de vliegtuigcrash.

Door: Niels Kater, RTV Nunspeet i.s.m. Omroep Gelderland

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Nieuws 

nunspeet gemeente nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie