RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
14 mei 2022 11:33


‘Je moet het niet onderschatten, het is echt zwaar’
Foto: ‘Je moet het niet onderschatten, het is echt zwaar’
En start!. Foto: RTV Nunspeet

- Hardlopen op een pittig terrein, mountainbiken over smalle, slingerende paden met volop klimmetjes en mul zand, ga er maar aan staan. Toch verschenen zaterdag zo'n tachtig sportievelingen aan de start van de Run-Bike-Run in Nunspeet. Om tien uur startten de fanatiekelingen op het terrein van de motorcrossbaan in Nunspeet en in het Hendriksbos zelf.

“Het is een wedstrijd die al meerdere malen is georganiseerd in Nunspeet, maar net als vele andere activiteiten twee jaar heeft stilgestaan”, zegt Jan de Kruijf, PR-man van Toerclub De Volharding.

De wedstrijd geldt als een mooie training voor de Nunspeetse Keiler, die begin juni wordt gehouden. Jan raadt aan om ongetraind niet mee te doen. “Dan is de lol er snel af want het is echt zwaar.” Zowel individueel als in teamverband mocht men meedoen. Na afloop van het sportieve evenement was de trekking van de starttijden voor de Keiler.

Het team van Gert Bronkhorst bleek het snelste terug te zijn in hun categorie. Laura Gorter kwam als eerste over de finish bij de dames, Erik Bolding bij de mannen. Wethouder Mark van de Bunte deed ook mee aan de race en behaalde een knappe dertigste plek.

Verdiend in de prijzen. - Foto: RTV Nunspeet
Chapeau dames. - Foto: RTV Nunspeet
Alleen maar winnaars. - Foto: RTV Nunspeet

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Sport 

sport nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie