RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
18 mei 2022 13:51


Veel sportiviteit tijdens 45e Schoolvoetbaltoernooi in Nunspeet
Foto: Veel sportiviteit tijdens 45e Schoolvoetbaltoernooi in Nunspeet
23 teams doen mee. Foto: RTV Nunspeet

- Meer dan tweehonderd jongens en meiden hebben meegedaan aan het 45e Schoolvoetbaltoernooi in Nunspeet. Ze speelden in 23 teams op sportpark De Wiltsangh. De winnende teams krijgen bekers en sowieso is er voor iedereen een herinneringsvaantje.

De opzet van het toernooi wijkt af van voorgaande jaren. “Om organisatorische redenen is gekozen voor een jongens- en meisjestoernooi voor alleen de groepen 7 en 8. Zij spelen 8 tegen 8 op een half veld”, vertelt Fred Pieterson. Henk Hup van de organisatie vult aan: "We willen graag dat een school kampioen wordt en niet een groep."

Om het sportieve aspect wat meer te benadrukken is de zogeheten Bertus Bakker Fair Play Cup in het leven geroepen. Vernoemd naar de man die zich vele jaren heeft ingezet voor het schoolvoetbaltoernooi in Nunspeet. Binnen elke categorie wordt deze prijs uitgereikt.

Bij de jongens ging de beker voor de eerste plek naar de Da Costaschool in Nunspeet. Zij wonnen de finale met 3-0 van de Immanuëlschool die dus goede tweede werd.

Bij de meisjes ging de beker voor de eerste plek naar De Bron l, terwijl ook de tweede plek naar deze school ging met de Bron ll. Wethouder Mark van de Bunte reikte op de tribune van de voetbalvereniging Nunspeet de bekers uit.

Bekijk hier de video

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie