Afdrukken
Ankeiler: Zowel op het Nuborgh College Veluvine in Nunspeet als op het Christelijk College Nassau Veluwe (CCNV) in Harderwijk zijn ze trots op de examenleerlingen.

- Zowel op het Nuborgh College Veluvine in Nunspeet als op het Christelijk College Nassau Veluwe (CCNV) in Harderwijk zijn ze trots op de examenleerlingen. In Nunspeet is na de herkansingen 98 procent van de leerlingen geslaagd. “We zijn daar zeer blij mee”, vertelt directeur Hugo Vos.

Op het CCNV zijn alle VWO leerlingen geslaagd en 99,1 procent van de HAVO-leerlingen. “Een monsterscore. Beter dan dit kan niet en zullen we ook nooit meer meemaken”, vertelt afdelingsleider Lucia Winters.

Maar liefst alle leerlingen die een vmbo-examen hebben gedaan zijn geslaagd op Nuborgh College Oostenlicht in Elburg. Dat betekende dat in alle drie de leerwegen die Oostenlicht in huis heeft alle leerlingen een diploma hebben gehaald. Daar bovenop zijn er ook nog eens twaalf leerlingen voor een entree-opleiding geslaagd én een eerste groep van zes studenten behaalden een mbo-2 diploma op de school.

Locatiedirecteur Wilco Leeflang was dan ook euforisch over deze uitslagen: “Dit is een volstrekt unieke situatie en we hebben dit als school nog nooit meegemaakt. Iedereen geslaagd en ook nog eens een eerste groep mbo-2 studenten die in één jaar een diploma hebben behaald waar eigenlijk twee jaar voor staat."

"Wat een toppers hebben we toch in huis", vervolgt Leeflang verwijzend naar zijn leerlingen en studenten, "en ik ben ook super trots op een ongelofelijk hard werkend team dat hier mede aan heeft bijgedragen!"

Zie ook: Wederom hoog slagingspercentage voor leerlingen Nuborgh College Veluvine

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel