RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
5 juli 2022 11:25


Succesvol hardloopevenement Run for Joyce stopt, nieuw initiatief in de maak
Foto: Succesvol hardloopevenement Run for Joyce stopt, nieuw initiatief in de maak
Hardloopevenement gaat niet meer door. Foto: Jack Aalderink

- Stichting Run for Joyce stopt met het organiseren van het gelijknamige hardloopevenement in Oosterwolde. Via een nieuw initiatief zal er gesport worden voor kinderen in nood. Aanleiding voor dit besluit is een samenloop van omstandigheden. Zo heeft initiatiefnemer Niels Visser een aantal maanden geleden te kennen gegeven dat zijn bijdrage aan de stichting niet meer past in de huidige invulling van zijn agenda.

Daarnaast hebben er volgens de organisatie de afgelopen jaren ontwikkelingen plaatsgevonden rondom het doel waar ze zich voor inzetten namelijk meer gerechtigheid voor gehandicapte weeskinderen in China. “Deze ontwikkelingen hebben er voor gezorgd dat er momenteel geen directe lijnen meer lopen tussen Stichting Run for Joyce en de kinderen in China. Hierdoor is ons zicht op besteding van de opbrengsten lastiger geworden. Tevens is het dit jaar nog niet mogelijk om optimaal gebruik te maken van de gewenste start/finish locatie vanwege de werkzaamheden aldaar.”

Voor het bestuur van Stichting Run for Joyce is het spijtig om dit besluit te moeten nemen. Ze kijken er naar eigen zeggen zeer dankbaar op terug. “In totaal hebben wij hierdoor de afgelopen jaren meer dan 100.000 euro aan ondersteuning mogen aanbieden."

Hoe het nieuwe initiatief er uit gaat zien en waar dit gaat plaatsvinden is nog niet bekend. De organisatie wil de komende periode gebruiken om dit verder vorm te geven en hoopt daar in de tweede helft van dit jaar meer over te kunnen communiceren.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Best Nieuws 

kinderen oosterwolde voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie