RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
11 augustus 2022 11:40


College van Burgemeester en Wethouders wil tegemoetkomen aan wensen
Foto: College van Burgemeester en Wethouders wil tegemoetkomen aan wensen
College burgemeester en wethouders. Foto: Gemeente Nunspeet

- Met het afgeven van een verklaring van geen bedenkingen door de raad wil het Nunspeetse college van Burgemeester en Wethouders tegemoet komen aan de wensen die leven rond de Staverdenseweg en de Jonkvrouw van Eysingahof in Elspeet.

Het betreft onder meer het verzoek voor het legaliseren van een gerealiseerd bijgebouw aan de Staverdenseweg 56 en een veranda aan de Van Eysingahof 2 zonder vergunning.

Voor nummer 6 van de hof geldt dat een houten schuur anders is gebouwd en groter dan was vergund. Op nummer 8 is een carport, schuur en veranda gebouwd zonder vergunning. Voor alle afwijkingen is nu een vergunning aangevraagd. Gezien de benodigde wijzigingen van het bestemmingsplan is een verklaring van de raad noodzakelijk.

De bouwwerken maken onderdeel uit van de vergunde bouw van negentien appartementen, zeven grondgebonden woningen, een twee-onder-een-kapwoning en een vrijstaande woning. De medewerking heeft, zo stelt het college, geen grote impact en is ruimtelijk aanvaardbaar. Wel is het mogelijk dat bezwaren worden ingediend tegen het verlenen van de vergunning.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Best  Houten  Nunspeet Nieuws 

elspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie