Daisy 25 jaar bij Het Baken - RTV Nunspeet

Lead Image 1:
Lead image TXT 1:
Lead Image 2:
Lead image TXT 2:
Lead Image 3:
Lead image TXT 3:

NUNSPEET - Daisy van den Hul was vandaag 25 jaar in dienst van het Baken locatie Seewende. Door de covid 19 was het lastig om iets te bedenken om haar toch in het zonnetje te zetten. Maar het is de collega’s van Daisy toch gelukt haar vandaag te verrassen. Met borden, slingers en ballonnen langs de weg konden de mensen in de buurt van Seewende er niet om heen dat er wat te vieren was.

Daisy werkte eerst op de Voord in Elburg en is na een jaar of 12 overgestapt naar zorgboerderij Klein Rhijnvis waar dementerende ouderen woonden. Vorige jaar november is alles verhuisd naar de locatie van Seewende.

De collega’s van Daisy zeggen dat ze een hartelijke en betrokken collega is, die haar werk met veel passie doet. Ze volgt nu een speciale opleiding, waardoor ze nog beter wordt in het omgaan met dementeerde ouderen en haar collega’s hier in ondersteunt.

De collega’s hopen dat Daisy nog lang hun collega mag zijn, met alle kwaliteiten die ze in huis heeft. Dat is de wens van alle collega’s van het Zandenbos afdeling Het Postpad.

Deel dit artikel