‘Een taart maakt je verjaardag compleet’ - RTV Nunspeet

Nieuwe aanvragen zijn van harte welkom. Foto: RTV Nunspeet

Nieuwe aanvragen zijn van harte welkom. Foto: RTV Nunspeet

HULSHORST - Ieder kind verdient een verjaardagstaart. Daar zijn alle leden van Stichting Taartjes voor Harderwijk en omstreken het roerend over eens. De inmiddels zeventien vrijwilligers opereren voornamelijk in de omgeving van Harderwijk, met enkele uitschieters naar plaatsen zoals ’t Harde, maar willen daar ook meer bekendheid werven.

“Wij maken gepersonaliseerde verjaardagstaarten voor kinderen waarvan de ouders moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. We bestaan inmiddels meer dan 7 jaar en werken sinds kort samen met Verborgen Armoede Nunspeet, Voedselbron Hulshorst/Elspeet en Hoera! Wij hebben voldoende capaciteit om meer kinderen te voorzien van een mooie verjaardagstaart, maar merken dat lang niet iedereen onze stichting kent.”

Tekst gaat verder onder video.

De dames gaan zeer discreet om met de gegevens die bij aanmelding binnenkomen. Via eerder genoemde partners, maar ook via Minima Nederland regio Gelderland en De Kiekmure kan men taarten aanvragen. Daarnaast is de website natuurlijk bereikbaar net als de Facebookpagina.

Deel dit artikel