Automobilist rijdt door muur heen. Foto: Melissa

Automobilist rijdt door muur heen. Foto: Melissa

NUNSPEET - Een bewoonster in het centrum van Nunspeet keek heel raar op toen donderdagochtend om 11:50 uur ineens een auto de muur van haar achtertuin doorboorde. De automobiliste trapte in plaats van op de rem, het gaspedaal in. Ze reed daarbij recht door een gemetselde muur. De oudere vrouw kwam er zonder verwondingen vanaf, wel is ze erg geschrokken.

Melissa, de bewoonster was op het moment van het ongeluk thuis. “Ik schrok me dood en stond letterlijk met een mond vol tanden. Gebeurt dit echt?” Ze besefte gelijk dat ze in actie moest komen om te kijken bij de bestuurder. “Gelukkig stapte de dame zelf al gelijk uit de auto en waren inmiddels omstanders gekomen om eventueel ook hulp te bieden.”

In de zomermaanden spelen de kinderen Melissa vaak op de trampoline die tegen de muur staat. “Dit had echt serieuze gevolgen kunnen hebben. We hopen ook dat er een vangrail voor de muur geplaatst gaat worden om zo ongelukken in de toekomst te voorkomen.” Totdat de muur weer netjes opgemetseld wordt, is het gat afgeschermd met een hek.

Deel dit artikel