RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
30 september 2022 11:13


De Bunterhoek gebouw 2 officieel en feestelijk opgeleverd
Foto: De Bunterhoek gebouw 2 officieel en feestelijk opgeleverd
Overdracht De Bunterhoek 2. Foto: eigen foto

- Woonzorglocatie De Bunterhoek in Nunspeet heeft er een extra gebouw bij. Hoofdaannemer Prins Bouw uit ’t Harde heeft vrijdag 30 september het gebouw opgeleverd en overgedragen aan de vertegenwoordigers van WZU Veluwe. Algemeen directeur Wim Prins van Prins Bouw, Marco Kuus, directievoerder Lengkeek architecten & ingenieurs en José Geertsema, bestuurder van WZU Veluwe ondertekenden het protocol van oplevering, waardoor de formele overdracht een feit was. Bewoners, medewerkers en vrijwilligers van De Bunterhoek vierden dit heugelijk feit met koffie en gebak.

Ruim en comfortabel

De bouw van de tweede fase van De Bunterhoek is voorspoedig verlopen. Het nieuwste deel biedt huisvesting voor 26 cliënten, verdeeld over twee afdelingen met elk dertien appartementen. Elk appartement is ruim en voorzien van moderne technieken en hulpmiddelen. Op iedere afdeling is er een gezamenlijke huiskamer met keuken, waar met een vast team van medewerkers en vrijwilligers een huishouden wordt gevormd. In het nieuwe en eigentijdse gebouw staat comfortabel wonen voorop, met mogelijkheden om anderen te ontmoeten of juist terug te trekken. Rondom het gebouw wordt een beleeftuin ingericht.

Verhuizing

Met het nieuwe gebouw heeft WZU Veluwe extra ruimte om zorg en ondersteuning te bieden aan ouderen in Nunspeet. De komende weken staan in het teken van de verdere inrichting van het nieuwe gebouw. De eerste drie weken van november verhuist een aantal bewoners van het hoofdgebouw naar het nieuwe deel en komt er in De Bunterhoek ruimte vrij voor nieuwe cliënten die op de wachtlijst staan.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Best  Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie