Afdrukken
Lead image 1:
Lead image TXT 1: Het koppelen van de deelnemers en chauffeurs. Foto: RTV Nunspeet
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Op zoek naar 'jouw' vrachtwagen. Foto: RTV Nunspeet
Lead image 3:
Lead image TXT 3: Opstellen in rijen van .... :). Foto: RTV Nunspeet
Ankeiler: Voor het 25ste jaar wordt deze bijzondere tocht voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking in Uddel vandaag georganiseerd.

- Voor het 25ste jaar wordt deze bijzondere tocht voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking in Uddel vandaag georganiseerd. De ruim 120 deelnemers worden verdeeld over de 100 chauffeurs voor een ruim drie uur durende rit in zo’n echte vrachtwagen. Iedereen jaar weer een heus spektakel en een prachtig gezicht deze lange stoet giganten.

Vertrek

Nadat de enorme klus om iedere vrachtwagen aan een medepassagier te koppelen was geklaard en iedereen was voorzien van een onderweg traktatie, moest door een hevige stortbui het vertrek uitgesteld worden. Maar ondertussen is de stoet vertrokken van de P-terreinen van HBT. De route gaat vanut Uddel door o.a. Elspeet, Staverden, Speuld en Garderen. Begeleid door verkeersregelaars en politie wordt de rit vanmiddag traditioneel afgesloten met een ronde door Uddel. Voor alle deelnemers altijd iets naar waar uit wordt gekeken. De organisatie bedankt iedereen die aan deze mooie dag zijn/haar steentje heeft bijgedragen en kijkt samen met alle deelnemers al weer uit naar 2023!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel