RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
3 oktober 2022 6:31


Nunspeet pakt drie punten
Foto: Nunspeet pakt drie punten
Nunspeet pakt drie punten. Foto: Eigen foto

- Na de uitglijder van vorige week, met een 2-1 verlies heeft Nunspeet afgelopen zaterdag de eerste overwinning behaald. Argon uit Mijdrecht is een vereniging die al verschillende seizoenen strijdt om promotie. Nunspeet dat door de vele blessures opnieuw met veel jeugd in de bus stapte verwachte opnieuw een zwaar duel, maar pakte vanaf het eerste fluitsignaal direct het initiatief.

De thuisploeg kreeg wel een paar kansjes om te scoren, maar het team van trainer Hoekman was de bovenliggende partij. Vooral Maikel van Wijk was deze middag in goede doen.

Na een kwartier kwam de eerste grote mogelijkheid voor Nunspeet maar, Maikel van der Wijk schoot van dichtbij nog over. Even daarna was er een kans voor Argon maar Justin Schouten mikte te hoog. De aanvallen gingen over weer, na wat mistasten in de Argon defensie kon Emiel Goud zijn kans niet verzilveren, hij mikte in het zijnet. Twee minuten later kreeg Nunspeet een vrije trap trap, Maikel van der Wijk vonniste Argon met een onhoudbare trap 0-1. Na een hoekschop was het opnieuw Nunspeet maar Gieljan Tissingh kopte naast.

Bekijk hieronder een samenvatting.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie