Afdrukken
Ankeiler: In de week van de ontmoeting zijn er in het Kulturhus in Elspeet twee activiteiten georganiseerd. Beiden waren een succes en voor herhaling vatbaar.

- In de week van de ontmoeting zijn er in het Kulturhus in Elspeet twee activiteiten georganiseerd. Beiden waren een succes en voor herhaling vatbaar.

Spelletjesmiddag

Op 29 september was er in het Kulturhus een Spelletjesmiddag voor jong en oud georganiseerd. Samen met de kinderen van de Buitenschoolse Opvang hebben de bezoekers spelletjes gespeeld. De sjoelbak was bij de ouderen favoriet. Sommige bezoekers hebben alleen gekeken naar de spelende kinderen, maar ook dat was goed. Het was een gezellige middag samen met de kinderen.

Gezamenlijke warme maaltijd

Op zaterdag 1 oktober, was er in het kader van de Week van de Ontmoeting, een warme maaltijd tussen de middag. Met zo'n 20 personen is er gezellig gegeen. Ook Jennifer Elskamp, wethouder Gemeente Nunspeet, was aanwezig. De maaltijden waren bereid door een cateraar uit Nunspeet. Alle aanwezigen waren enthousiast en vonden het zeker voor herhaling vatbaar.

Op zoek naar vrijwilligers en bestuursleden

Het Kulturhus is nog op zoek naar vrijwilligers en bestuursleden. Onze vrijwilligers kunnen een vrijwilligersvergoeding ontvangen. Heeft u interesse, neem dan contact op met ons. U kunt mailen naar info@dorpshuiselspeet.nl of bellen met 06–45941472

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Meer over

Deel dit artikel