RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
25 november 2022 17:15


Iconische herten schitteren weer op het Marktplein
Foto: Iconische herten schitteren weer op het Marktplein
Dick van Hemmen en burgemeester Blom bij de herten. Foto: RTV Nunspeet

- Op de markt in Nunspeet staan ze er weer sinds vrijdag 25 november: drie reusachtige metalen herten verlicht door duizenden schitterende ledlampjes.

Ondertussen een kenmerkend plaatje voor Nunspeet in de donkerste tijd van het jaar: de herten op het Marktplein. Oud burgemeester en huidig voorzitter van Nunspeet uit de kunst Dick van Hemmen nodigde burgemeester Céline Blom om uit om de stekker in het stopcontact te doen. Met het vallen van de schemer, rond half vijf, stak burgemeester Blom de herten voor het eerst dit jaar aan. Vanaf haar werkplek in het gemeentehuis kan zij de herten precies zien vertelde ze, dus ze zal de komende tijd nog van de lichtjes kunnen genieten.

Na de kleine plechtigheid kon er nog worden genoten van een oliebol met een chocoladehertje van de kraam van familie Rovers:

De oliebol - Foto: RTV Nunspeet

WinterLicht

In het kader van WinterLicht, een jaarlijks sprankelend winterfeest in de dorpskernen Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst, zijn er in de komende maanden nog veel meer activiteiten die al dan niet met licht te maken hebben. Zo zijn er lichtjeswandelingen, een lampionnenoptocht, (winterse) markten, een schaatsbaan, kerstconcerten en ga zo maar door. Voor meer informatie over de creatieve invulling van WinterLicht van dit jaar, kijk op de site van Nunspeet uit de kunst.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie