RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
5 december 2022 11:01


Gezamenlijke maaltijd weer een succes
Foto: Gezamenlijke maaltijd weer een succes
Gezamenlijke maaltijd Kulturhus. Foto: Eigen foto

- Zaterdag 3 december was er weer een gezamenlijke maaltijd in het Kulturhus. Op 1 oktober werd dit voor het eerst georganiseerd in het kader van de week van de Ontmoeting. De aanwezigen waren toen zo enthousiast dat afgelopen zaterdag opnieuw een maaltijd werd georganiseerd.

De opkomst was dit keer nog groter

Met zo’n 25 mensen werd er heerlijk gegeten . Voor de één was er een maaltijd met vis, voor de ander vlees. Van te voren kan iedereen doorgeven wat ze willen eten, ook vegetarisch is mogelijk.

Terugkerende activiteit

Ook dit keer waren de aanwezigen enthousiast. Daarom wordt volgend jaar elke eerste zaterdag van de maand een gezamenlijke maaltijd voor jong en oud georganiseerd.

De eerstvolgende gezamenlijke maaltijd is dus op zaterdag 7 januari. De kosten zijn € 7,50 per persoon. Dit is inclusief een kopje koffie/thee bij binnenkomst en een drankje tijdens het eten.

Opgeven graag voor 2 januari. Dit kan via de mail: info@dorpshuiselspeet.nl of telefonisch: 06 – 45 94 14 72 of via de website: www.kulturhuselspeet.nl Graag duidelijk vermelden of je een vegetarisch maaltijd, een maaltijd met vis of met vlees wil.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

 Nieuws 

elspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie