RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
3 februari 2023 11:31


Nationaal waterpoloteam van Curaçao te sterk voor Nunspeters
Foto: Nationaal waterpoloteam van Curaçao te sterk voor Nunspeters
De waterpoloërs. Foto: Eigen foto

- Tijdens een vakantiereis naar Curaçao heeft een vriendengroep Nunspeters gespeeld tegen het nationale waterpoloteam van Curaçao. De zeven van Curaçao bleken na 32 minuten met 20-12 te sterk voor de Nunspeetse waterpoloërs.

Hoewel een waterpolowedstrijd tussen Nunspeet en het nationale team van Curaçao niet een alledaagse gebeurtenis is, komt de wedstrijd ook niet helemaal uit de lucht vallen. Een aantal van de tien Nunspeetse vrienden kwam in het verleden namelijk al in aanraking met de Curaçaose waterpoloërs toen zij daar op vakantie waren. Om het waterpolo op Curaçao verder te helpen, besloten de waterpoloërs om bij hun terugkeer materiaal mee te nemen en het tegen elkaar op te nemen. Zo gezegd, zo gedaan: de Nunspeters hadden dertig ballen en een set caps mee en 2 februari werd er tegen elkaar gespeeld.

Wedstrijd

Na het zingen van beide volksliederen gingen de spelers te water. Het was nog wel even schrikken voor de Nunspeters toen het scorebord aanging: waar zij normaliter vier keer vijf minuten spelen, stond er nu vier keer acht minuten aangegeven. Desondanks gingen de Nunspeters met goede moed de wedstrijd aan met de zeven van Curaçao. Uiteindelijk bleken de gastheren echter met acht punten verschil te sterk voor de vriendengroep uit Nunspeet. Voor de sfeer maakte het verlies wat betreft de Nunspeters weinig uit, zij kijken zeer tevreden terug op de leuke avond met hun Curaçaose collega’s.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Sport 

sport nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie