RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Medi Holstege
25 maart 2023 7:30


Spelerswisselingen bij Nunspeet 1
Foto: Spelerswisselingen bij Nunspeet 1

- Dani Schmitz sluit per direct weer aan bij de selectie van vv Nunspeet 1 en Dominique van de Grift verlaat het eerste van Nunspeet na drie seizoenen.

Dani Schmitz

Tijdens de winterstop had Dani Schmitz aangegeven Nunspeet te gaan verlaten wegens privéomstandigheden. De Technische Commissie respecteerde deze keuze en stelde dat de deur voor Dani open zou blijven staan, mocht de situatie zich veranderen. Gelukkig heeft Dani een oplossing kunnen vinden om zijn voetbalcarrière goed te kunnen combineren met zijn gezin en werk en sluit de aanvaller per direct weer aan bij de selectie van Nunspeet 1.

Dominique van de Grift

Na drie seizoenen zal Dominique van de Grift Nunspeet gaan verlaten. Hij heeft aangegeven graag elders een nieuwe uitdaging aan te willen gaan. Deze uitdaging heeft hij gevonden bij Alcides, uitkomend in de vierde divisie zondag. Vanzelfsprekend vindt de Technische Commissie het jammer dat deze talentvolle speler de vereniging gaat verlaten. Zij wensen hem veel succes met deze stap en hopen hem nog regelmatig op zijn vrije zaterdag bij Nunspeet te treffen.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie