RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Noah Quist
25 maart 2023 12:01


Het tienjarig bestaan van de Industrieweg 10-14 wordt gevierd
Foto: Het tienjarig bestaan van de Industrieweg 10-14 wordt gevierd
Het is feest aan de Industrieweg!. Foto: RTV Nunspeet

- De Jubileumdagen voor de Industrieweg 10-14 zijn van start gegaan. De hele dag zijn er verschillende activiteiten te doen en te bezoeken bij de gevestigde filialen. Denk aan een puzzeltocht, een lekker hapje en een drankje en er zijn flinke kortingen op geselecteerde producten. Voor iedereen is er wel wat. Ook voor de allerkleinsten; een springkussen! Tegen de middag is er een demonstratie van de pizza oven en ook daar kan geproefd worden.

Aart Mulder, medewerker bij Welkoop, heeft de verhuizing van het vorige pand naar hier meegemaakt en is er erg over te spreken. "We staan even stil bij 10 jaar aan de Industrieweg. Die verhuizing van de Nijverheidsweg naar de Industrieweg was een hele happening. We gingen toen van een kleinschaliger pand naar dit grote pand." Alles is door de jaren heen erg veranderd en een halfjaar geleden zijn de reclameborden vervangen. De Industrieweg groeit mee met de tijd.

Tot 17:00 uur is er dus van alles te doen en is er van alles met korting te krijgen en Aart heeft er zin in. "We zijn blij dat we de mensen altijd mogen ontvangen en dat ze ons feestje nu met ons mee vieren. We proberen mee te groeien met de wensen van de klanten en dat is mooi om bij stil te staan."

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Best  Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie