RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
26 maart 2023 13:22


Feest bij LR Hulshorst en PC De Bosrakkers!
Foto: Feest bij LR Hulshorst en PC De Bosrakkers!
Willy Hop: vrouw van het 1e uur. Foto: RTV Nunspeet

- Het was zaterdagavond 25 maart een gezellige drukte in manege de Bullenenk in Hulshorst. PC de Bosrakkers en LR Hulshorst vierden hun 40-jarig bestaan en daar moest op gedronken worden. Veel leden en sympathisanten waren dan ook naar de manege gekomen om te genieten van diverse shows, maar zeker ook om elkaar te ontmoeten en het glas te heffen op dit jubileum.

Het programma werd geopend met een Pas de Deux met twee Friese hengsten en gedurende de avond werden een aantal leuke shows getoond. Het kegeltjes rijden ging in volle draf en het publiek mocht inzetten op de snelste ronde tijd. Het parcours afleggen met twee passagiers met dienbladen met volle glazen was hilarisch, er bleef geen glas gevuld. Een aparte ronde was bestemd voor Willy Hop, die gehuldigd werd voor haar 40-jarig lidmaatschap. Een vrouw van het eerste uur dus. Als laatste deel van het programma was er ringsteken. Daarvoor waren een aantal sponsoren uitgenodigd, die hun kunnen mochten tonen. Dat ging in volle draf met meer en minder succes. De gezelligheid in de kantine ging nog een flinke tijd door met live muziek en een DJ.

Houd de glazen vol! - Foto: RTV Nunspeet

Club volop in beweging

Al sinds 1980 bieden beide verenigingen, praktiserend als één, de mogelijkheid aan haar leden om getraind te worden in het beoefenen van de paardensport, zowel te pony als te paard, voor zowel jong en oud. Daartoe worden door gediplomeerde instructeurs wekelijks dressuur- en springtrainingen verzorgd op deze schitterende accommodatie ‘De Bullenenk’, waar de leden bovendien van maandag tot en met zaterdag gebruik van kunnen maken.

Doordat de vereniging aangesloten is bij de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie, bestaat er tevens de mogelijkheid om het rijden in wedstrijdverband uit te voeren. Dit ondersteunt de vereniging door zelf regelmatig wedstrijden te organiseren. Daarnaast zijn de oefenparcoursen, clinics, showavond en de clubkampioenschappen met feestavond gezellige en leerzame evenementen.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Best  Nunspeet Nieuws 

hulshorst voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie