Geschreven door RTV Nunspeet
27 maart 2023 6:56

Nunspeet verliest opnieuw
NSC Nijkerk - VV Nunspeet. Foto: C.Fidder

- Met de teruggekeerde Dani Schmitz voor het eerst weer bij de selectie heeft Nunspeet opnieuw een nederlaag moeten slikken. Met de geblesseerden Melle vd Woude en Dominique van de Grift langs de lijn was NSC te sterk voor de formatie van Lucas Hoekman.

Nunspeet startte dramatisch en binnen 1 minuut werd er tegen een 1-0 achterstand aangekeken. Geheel ongehinderd in de zestien meter kon Hazzat deze vroege treffer voor zijn rekening nemen. 10 Minuten later was het het NSC dat opnieuw gevaarlijk werd maar deze kans werd voor de doellijn onschadelijk gemaakt.

In de 20e minuut was Nunspeet voor het eerst gevaarlijk met een vrije trap, de NSC keeper wist redding te brengen. In de rebound kwam spits Huisman een teenlengte tekort voor de gelijkmaker.

In het eerste halfuur wist de thuisploeg toch de 2-0 aan te laten tekenen. Een voorzet werd niet weggewerkt door de Nunspeet verdediging, waardoor er eenvoudig binnengekopt kon worden.

In de tweede helft probeerde Nunspeet de aansluitingstreffer te maken maar tot grote mogelijkheden leidde dit offensief niet. NSC wist vrij eenvoudig stand te houden. Invaller Dani Schmitz was de gevaarlijkste man aan Nunspeet zijde met zijn bekende strakke schot op doel.

Nadat Nunspeet een kwartier voor de tijd de uitgelezen kans op 2-1 liet liggen was het NSC dat in de omschakeling wel doel wist te treffen en de 3-0 eindstand op het bord liet noteren.

Om niet verder in problemen te komen wacht Nunspeet zaterdag een zeer belangrijke wedstrijd tegen de hekkensluiter Olympia, alleen winst telt in deze wedstrijd, aanvang op sportpark De Wiltsangh 14.45 uur.

De wedstrijd kunt u live volgen via Radio Nunspeet Sportmarathon.