RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Medi Holstege
22 mei 2023 17:58


Veel belangstelling Avondvierdaagse
Foto: Veel belangstelling Avondvierdaagse
Start Avondvierdaagse. Foto: RTV Nuspeet

- Het prachtig weer en de dito voorspellingen zorgden er dit jaar mede voor dat men in een lange rij stond om te kunnen inschrijven. Rond de officiële start om zes uur zelfs nog tot buiten het gemeentehuis. Doordat er steeds minder in groepsverband wordt gelopen, o.a. vele scholen zijn afgehaakt, is het aantal individuele aanmeldingen gestegen. Wel was de mogelijkheid geboden om van te voren in te schrijven bij VVV/Nunspeet uit de Kunst.

Een van de eerste deelnemers, die zich kwam aanmelden was Fokko Scheper. Hij loopt al jaren samen met zijn vaste maatje Rob en hoopt dit jaar zijn 45ste medaille in ontvangst te mogen nemen. Liepen zij tot voor kort nog de 10km, nu lopen de mannen de 5 km mee. Makelaarskantoor Kok Heijkamp trakteerde deze eerste dag alle deelnemers op de flesje water voor onderweg. Een gebaar dat door velen zeer werd gewaardeerd, maar dat ook sommige jeugd op het idee bracht het water te gebruiken om hun waterpistooltjes mee te vullen...

Maandag route - Foto: RTV Nunspeet

Nieuw dit jaar zijn de te lopen afstanden: 2,5, 5 en 7,5 km. De 2,5 km lus loopt iedereen en deze wordt voor de langere afstanden onderbroken voor een extra 2,5 of 5 km lus. Op de plattegrond aangegeven met verschillende kleuren. Vandaag loopt de route door de wijk Molenbeek. Dinsdag richting Oenenbrug, woensdag richting Nunspeet West en donderdag richting Belvédêre met aansluitend het defilé door het centrum.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie