RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Daniëlle Meloen
6 juni 2023 11:28


Gymnastiekvereniging Nunspeet verovert goud en brons op NK groepsspringen
Foto: Gymnastiekvereniging Nunspeet verovert goud en brons op NK groepsspringen
Groepsspringen Gymnastiek Vereniging Nunspeet. Foto: Eigen foto

- Gymnastiekvereniging Nunspeet heeft zaterdag 3 juni meegedaan aan het Nederlands Kampioenschap Groepsspringen. Daar wonnen ze met het Junior C Mix team 2 keer goud en 2 keer brons. Het was een hele mooie dag voor Gymnastiek Vereniging Nunspeet.

Het junioren mix team mocht maar liefst vier keer het podium betreden. Op de minitramp en minitramp/tafel behaalden zij goud en op de onderdelen minitramp/pagasus en airtumbling behaalden ze brons. Een hele knappe prestatie. De kampioenen zijn: Mieke van ‘t Hul, Susan Eikendal, Naomi van Asselt, Marthe van Asselt, Emma van de Steeg, Jayden van der Vegt, Benjamin Meijboom en Enric Crisan.

De jeugd meisjes groep deed voor het eerst mee aan een NK en dan ook nog voor het eerst op een moeilijker niveau. Ze hebben het heel goed gedaan. Maar helaas voor hen geen podium. Ze zijn zoveel gegroeid in een jaar tijd, echte toppers. Het meisjesteam bestaat uit: Marit Beek, Elin Rouvoet, Linde Groothedde, Gloria Vlaardingerbroek, Emma van den Brink, Jailynn Karssen, Mare Vis en Quinty de Jong.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Beek  Best  Nunspeet Sport 

sport nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie