RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Daniëlle Meloen
8 juni 2023 14:35


Kom voorbereid naar Aaltjesdagen vanwege de hitte
Foto: Kom voorbereid naar Aaltjesdagen vanwege de hitte
Watertappunten Harderwijk. Foto: Eigen foto

- De verwachting is dat de temperaturen gaan stijgen tot wellicht 30 graden, de organisatie van de Aaltjesdagen roept dan ook op om voorbereid naar het evenement te komen. Smeer je goed in, neem een petje mee en drink voldoende water.

Er zijn voldoende schaduwplekken te vinden in de binnenstad van Harderwijk, er zijn diverse openbare watertappunten te vinden en alle drogisterijen zijn open wanneer bezoekers zonnebrand nodig hebben. De organisatie heeft ook een kaartje gemaakt waarop de waterrappunten te vinden zijn.

Volgens het KNMI zou het wel eens 30 a 31 graden kunnen worden, daarbij is de kracht van de zon hoog en een zeer lage kans op regen. Voorzitter Robin Schalij van Stichting Aaltjesdagen: "De veiligheid van onze bezoekers staat altijd op plek één. We heten iedereen van harte welkom, maar kom vooral voorbereid deze kant op. Tijdens het evenement zelf houden wij de situatie met betrekking tot de hitte goed in de gaten."

Verspreid over het weekend verwachten ze ongeveer 50.000 bezoekers, er wordt dan ook gevraagd om goed op elkaar te letten.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Harderwijk Nieuws 

harderwijk voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie