Voorterrein van ziekenhuis St Jansdal Harderwijk gewijzigd - RTV Nunspeet
Lead image 1:
Lead image TXT 1:
Ankeiler: De situatie op het voorterrein van ziekenhuis St Jansdal Harderwijk is gewijzigd. Er is een noodgebouw geplaatst voor de Poli-Apotheek.

HARDERWIJK - De situatie op het voorterrein van ziekenhuis St Jansdal Harderwijk is gewijzigd. Er is een noodgebouw geplaatst voor de Poli-Apotheek.

Daarnaast wordt het voorterrein ingericht als kiss & ride zone. En er worden vaste parkeerplekken ingericht voor taxi’s en de pendelbus. Bezoekt u de komende periode de locatie Harderwijk? Dan verzoeken wij u de informatie op de borden te volgen. Er zijn ook medewerkers van de parkeerservice die aanwijzingen geven.

Kiss & ride

Op het voorterrein mag niet meer geparkeerd worden. De parkeerplekken mogen alleen worden gebruikt om patiënten/bezoekers af te zetten of op te halen en meteen weer verder te rijden. Als u iemand binnen het ziekenhuis moet ophalen, parkeer uw auto dan in de parkeergarage of parkeerterrein achter het ziekenhuis.

Poli-apotheek

De poli-apotheek verhuist op vrijdag 19 februari wegens een verbouwing naar een noodgebouw buiten bij de hoofdingang van het ziekenhuis. Vanaf 20 februari werkt de poli-apotheek vanuit het noodgebouw. Op zaterdagmiddag en zondag is hier ook de dienstapotheek.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Deel dit artikel