Materialen uit zwembad verkocht via marktplaats - RTV Nunspeet
Ankeiler: Bij het slopen van het oude zwembad bij De Sypel in Harderwijk let men goed op wat er nog elders te gebruiken is.

HARDERWIJK - Bij het slopen van het oude zwembad bij De Sypel in Harderwijk let men goed op wat er nog elders te gebruiken is. Vrijkomende materialen uit de sloop geeft de gemeente Harderwijk een tweede leven.

Allerlei materialen die daarvoor in aanmerking komen zijn in het huidige zwembad geïnventariseerd. Op een speciale marktplaats zijn deze materialen te koop gezet. Het gaat om bijvoorbeeld bouwmaterialen, sanitair en bankjes. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Tot en met 19 februari konden belangstellenden zich melden. Er is goed gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. Vooral speciale items, zoals zwembadtrapjes, bleken populair. De definitieve verkooplijst wordt later bekend gemaakt.

Begin februari is een start gemaakt met de bouw van de kelder. Als deze af is, kunnen de installaties verplaatst worden en worden de tijdelijke kleedvoorzieningen gebouwd. Half juni start de sloop van het eerste deel van het huidige zwembad, waarna de bouw van het nieuwe zwembad kan beginnen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Deel dit artikel