Suzanne en Laura wandelen 60 kilometer voor de Wensambulance - RTV Nunspeet
Bevat Video: Video
Lead image 1:
Lead image TXT 1: Suzanne en Laura onderweg vanuit Harderwijk Foto: RTV Nunspeet
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Suzanne en Laura in Zeewolde Foto: Suzanne en Laura
Ankeiler: Suzanne de Weerd en Laura Stronkhorst zijn zondagmorgen 28 maart vroeg in de ochtend gestart voor een wandeling van Harderwijk naar Amsterdam.

HARDERWIJK - Suzanne de Weerd en Laura Stronkhorst zijn zondagmorgen 28 maart vroeg in de ochtend gestart voor een wandeling van Harderwijk naar Amsterdam. Dit doen ze speciaal voor de Wensambulance.

De twee dames kennen elkaar al jaren en sinds dat de sportscholen dicht zijn doen ze meer aan buitenactiviteiten. Zoals wandelen en fietsen. Naarmate ze dat meer samen gingen doen werden de afstanden steeds groter. Vooral met wandelen gebeurde dat. Zo wandelden de dames van Nunspeet naar Zwolle, van Harderwijk naar Hilversum en Utrecht. Voor een afstand van 60 kilometer, zoals deze van Harderwijk naar Amsterdam, hebben de dames eigenlijk heel spontaan bedacht er een goed doel aan te hangen.

Voor dat goede doel hebben ze gekeken wat goed en vertrouwd voelde en ook nog in de buurt was. Uiteindelijk kwamen Suzanne en Laura uit bij de Wensambulance. Ze hoopten met deze actie een paar honderd of misschien wel duizend euro op te halen. Inmiddels staat bij de start van de wandeling de teller al op meer dan € 5000,-.

De mensen van de Wensambulance zijn heel enthousiast over deze actie en hebben contact opgenomen met Suzanne en Laura. Zij halen de dames zondag weer op uit Amsterdam en brengen ze weer terug naar Harderwijk.

Lees hier meer over de actie.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Deel dit artikel