Harderwijks bedrijf in prestigieuze lijst ‘25 onder 25’ - RTV Nunspeet

HARDERWIJK - Het Harderwijkse bedrijf Social Selling Services is genomineerd voor de ‘25 onder 25’, de lijst van 25 bedrijven die gerund worden door ondernemers jonger dan 25 jaar. De lijst is een initiatief van ondernemersplatform Sprout.

“Het is een eer om genomineerd te worden, vooral omdat we een jonge startup zijn”, zegt Larissa Berrenchina, die Social Selling Services afgelopen jaar na haar studie heeft opgericht. Inmiddels vormen Bo Borkus en Danique Nueboer samen met Berrenchina het managementteam. “We zijn begonnen met het inhuren van diverse freelancers in voor de werkzaamheden. Op die manier zijn andere ondernemers direct bij het bedrijf betrokken. De nominatie van Sprout is een bevestiging dat dit een succesvolle formule is gebleken.”

Social Selling Services richt zich op het organiseren van converterende klanten voor de B2C- en B2B-doelgroep. Dat doet het bedrijf als externe marketingafdeling voor ondernemers. Een team van young professionals neemt diverse marketing- en salesactiviteiten uit handen en helpt klanten zo met conversie via social media.

Sprout heeft Social Selling Services op de lijst gezet van ‘de meest veelbelovende ondernemers van Nederland onder de 25’. Het vaktijdschrift voor ondernemers selecteerden op ondernemers die coronaproof ondernemen én juist groeien in deze crisis. Het is de veertiende keer dat talenten een podium krijgen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.