StartCollege genomineerd voor onderwijsprijs - RTV Nunspeet
Ankeiler: Twee teams van het StartCollege, onderdeel van Landstede Groep in Harderwijk, zijn genomineerd voor onderwijsteam van het jaar 2021.

HARDERWIJK - Twee teams van het StartCollege, onderdeel van Landstede Groep in Harderwijk, zijn genomineerd voor onderwijsteam van het jaar 2021. Het gaat om de teams Entreeopleiding en Internationale Schakelklas (ISK). Ze verdienen de gezamenlijke nominatie met de ontwikkeling van doorlopende leerroutes van ISK naar de Entreeopleiding en mbo-niveau 2, 3, 4.

Beide teams werken al geruime tijd samen. “Bij StartCollege vinden we het belangrijk dat we leerlingen en studenten onderwijs kunnen bieden dat bij hen past, zodat zij goed voorbereid en succesvol kunnen doorstromen naar een vervolgopleiding. Op de ISK zitten leerlingen die een extra uitdaging aan kunnen. Voor deze leerlingen is het mogelijk om de doorlopende leerroutes te volgen. We bieden een route van ISK – VAVO – mbo- niveau 3, 4 en een route van ISK – Entreeopleiding – mbo-niveau 2 aan. Bij beide routes maken de leerlingen al kennis met het mbo en bevorderen we de doorstroom naar een vervolgopleiding”, legt teamleider Dennis Dijkman uit.

“We zijn ontzettend trots op deze nominatie. Er is hard gewerkt om de doorlopende leerroutes te ontwikkelen, zodat de leer- en werkmogelijkheden van onze leerlingen worden vergroot. De nominatie hiervoor is een mooie waardering”, aldus Henri van Werven, directeur van StartCollege. Tijdens het ambassadeursgala op 17 mei wordt de winnaar bekend gemaakt. Het winnende team mag zich een jaar lang ‘Onderwijsteam van het jaar 2021’ noemen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Deel dit artikel