Afdrukken
Lead image 1:
Lead image TXT 1: Taxichauffeur Chris hoopt dat alles snel weer normaal wordt. Foto: PvdA/GroenLinks
Ankeiler: De winterlinde (Tilia cordata) staat symbool voor liefde en huiselijk geluk.

NUNSPEET - De winterlinde (Tilia cordata) staat symbool voor liefde en huiselijk geluk. Dat is volgens PvdA/GroenLinks nodig als je de bijenatuurtuin samen runt, doelend op de IVN en de Bijenvereniging, maar ook als twee politieke partijen (PvdA en GroenLinks) samen gaan.

Om de dag van de arbeid, 1 mei, te vieren is dit jaar in de Bijennatuurtuin deze winterlinde gepoot. “We vinden het een mooie herinnering aan de dag waarop je je inzet voor goede arbeidsomstandigheden”, vertelt voorzitter Ruud Oudega. Het is de bedoeling dat ieder jaar op een nieuwbouwlocatie in de gemeente Nunspeet op 1 mei een boom door de partij gepoot gaat worden.

In de nacht van 30 april op 1 mei vierde de PvdA/GroenLinks al de Nacht van de Arbeid. Daarmee vroegen zij aandacht voor het zware werk van nachtwerkers. Vrijwilligers en raadsleden verrasten deze ‘helden van de nacht’ met een roos en wat lekkers. Anne en André Timmerman bezochten Chris Norder, taxichauffeur in Nunspeet. Chris gaf aan het niet erg te vinden om ’s nachts te werken maar het gebrek aan klanten is wel zorgelijk. Hij hoopt ook dat het leven snel weer ‘normaal’ wordt.

Afbeelding
Taxichauffeur Chris hoopt dat alles snel weer normaal wordt. Foto: PvdA/GroenLinks

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Deel dit artikel