Afdrukken

NUNSPEET - Door het gebruik van het nieuwe landelijke woningplatform Cirkl, heeft Kok & Heijkamp Makelaars uit Nunspeet en ’t Harde, een oplossing gevonden voor de schaarste op de regionale woningmarkt.

Woningzoekers krijgen met het woningplatform toegang tot extra woningaanbod dat nergens anders te koop staat. Het makelaarskantoor geeft daarmee woningzoekers weer perspectief op het vinden van een nieuwe woning.

Veel aanbod om te kiezen

Kok & Heijkamp heeft een groot aantal ingeschreven woningzoekers een uitnodiging gestuurd om deel te nemen aan het platform. "De afgelopen anderhalve maand vonden ongeveer 130 verkoopgesprekken met geïnteresseerden plaats en inmiddels staan tientallen unieke woningen online op Cirkl”, vertelt Martin Kok enthousiast. "Je merkt dat men het prettig vindt dat hun huis niet openbaar zichtbaar is, zoals op Funda. Er is bovendien veel meer aanbod om uit te kiezen omdat het exclusieve aanbod van de woningzoekers aangeboden wordt.”

Eigen woning aanbieden

"De meeste woningzoekers hebben hetzelfde plan: eerst kopen en dan pas verkopen. Maar wanneer iedereen dat doet, zit iedereen op elkaar te wachten. Met Cirkl doorbreken we dat”, vertelt Martin Kok van Kok & Heijkamp Makelaars.

"Door het gebruik van woningplatform Cirkl geven wij woningzoekers exclusief toegang tot de woningen van hun mede-woningzoekers. De voorwaarde om deze woningen te kunnen zien, is dat de zoeker ook zijn eigen woning binnen het platform aanbiedt.”

Speciale werkwijze bedacht voor starters

Starters op de woningmarkt hebben geen koopwoning om ‘in te brengen’. Om starters toch toegang te geven tot Cirkl is een speciale werkwijze bedacht. Starters kunnen zich aanmelden en een account aanmaken. Zodra er in de database van Cirkl voldoende aanbod is, krijgen zij ook toegang tot de matching module.

Meer informatie over het platform en aanmelden kan via www.kok-heijkamp.nl/cirkl

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Deel dit artikel