Afdrukken
Lead image 1:
Lead image TXT 1: Voetbaldagen op Sportpark De Eendracht in Hulshorst Foto: RTV Nunspeet
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Enthousiasme bij de kinderen Foto: RTV Nunspeet
Ankeiler: In de meivakantie zijn de voetbaldagen gestart bij de voetbalvereniging Hulshorst. De kinderen konden zich hier van te voren voor opgeven.

HULSHORST - In de meivakantie zijn de voetbaldagen gestart bij de voetbalvereniging Hulshorst. De kinderen konden zich hier van te voren voor opgeven. Maandag 3 mei was de eerste dag. Dinsdag 4 mei is de tweede. Tijdens deze dagen doen de kinderen over de gehele dag allerlei leuke voetbalspellen.

Met meer dan zeventig kinderen is er op de eerste dag al ontzettend veel geleerd en genoten door de kinderen. Ervaren trainers van de Jeugdvoetbalopleiding gingen maandag aan de slag om van de kinderen een nóg betere voetballer te maken.

De voetbaldagen zijn speciaal voor alle kinderen uit de O7 tot en met de O15 (5 tot en met 15 jaar). Van keeper tot spits, iedereen was van harte welkom op Sportpark De Eendracht in Hulshorst. De jongens en meisjes kwamen deze dag onder andere uit Hulshorst, Nunspeet, Hierden en Harderwijk.

Het programma begon in de ochtend om 10:00 uur met een inleiding en daarna een training. Na de training was er een pauze met een quiz. Na de pauze waren er tot het einde van de middag wedstrijden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 0341-258133 of stuur een mail: info@rtvnunspeet.nl.

Deel dit artikel