RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door
30 juni 2021 13:25


Twee ondernemers in Nunspeet strijden om titel Tweewielerwinkel van het jaar
Foto: Twee ondernemers in Nunspeet strijden om titel Tweewielerwinkel van het jaar
De twee ondernemers Jacob Bonenberg (L) en Ronald van Rumpt (R) Foto: RTV Nunspeet

NUNSPEET - In Nunspeet zijn twee winkels genomineerd om Tweewielerwinkel van het jaar te worden. Het gaat om Jacob Bonenberg de Fietsspecialist aan de Laan en Ronald van Rumpt van Geniet van Fietsen aan het Zwolsewegje. De twee winkels zitten nu bij de laatste 20.

Elk jaar organiseert Tweewieler de verkiezing van de Tweewielerwinkel van het jaar. De verkiezing is een kwalitatief hoogstaande verkiezing die wordt georganiseerd door vaktitel Tweewieler.

Wie heeft de mooiste, meest aansprekende winkel en toont zich de beste ondernemer? Doel van de verkiezing is een structurele bijdrage leveren aan het verhogen van het kwaliteits- en serviceniveau van de tweewielerdetailhandel in Nederland en België.

De ondernemers Jacob en Ronald gaan goed met elkaar om en wensen elkaar dan ook het beste en veel succes. Jacob is voor de eerste keer genomineerd. Ronald voor de derde keer en voor het tweede achtereenvolgende jaar.

De winnaar wordt bekendgemaakt op maandag 20 september 2021 tijdens een feestelijke finale-bijeenkomst op de beurs Vélovak in Gorinchem.

Door: Mediapartner RTV Nunspeet

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Best  Gorinchem  Nunspeet Nieuws 

nunspeet gemeente nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie