Geniet van fietsen: Wint award voor meest klantvriendelijke winkel - RTV Nunspeet

Foto: RTV Nunspeet

Foto: RTV Nunspeet

Naast de trofee voor de Tweewielerwinkel van het Jaar 2020, zijn tijdens de live-uitzending van de finale van de verkiezing afgelopen maandagavond drie speciale thema-awards uitgereikt. Een van de winnaars is Geniet van Fietsen uit Nunspeet geworden.

In de live-uitzending vertelde juryvoorzitter Ferry Smith over de thema-awards die dit jaar door de vakjury voor het eerst zijn toegekend aan drie winkels die zich op een bijzonder manier hebben onderscheiden.
In de live-uitzending werden ze symbolisch uitgereikt door Anton Nijhuis.

Waardering van de klant

Misschien wel één van de belangrijkste elementen in een winkel; de waardering van de klant. Juryvoorzitter Ferry Smith: “In dit geval hebben we de resultaten van de mystery shoppers als maatstaf genomen voor het uitreiken van deze award. Met een vrijwel overal 100% score en een zeer goede ontvangst van de klant is Geniet van Fietsen in Nunspeet degene die deze trofee terecht verdient.”

Aan de keukentafel

Ronald volgde de live-uitzending, van de speciale award uitreiking, aan de keukentafel toen in één keer zijn telefoon begon te rinkelen. `En dan ben je ineens live in de uitzending. `zegt Ronald. ´En ineens word je verblijd met de award die je gewonnen hebt.´ Ronald zegt tegen de redactie van RTV Nunspeet dat hij hier niet op gerekend had. ´Des te mooier dat je hem dan wint.`

Geniet van Fietsen wint Award foto RTV NunspeetGeniet van Fietsen wint Award foto RTV NunspeetHet trotse team van Geniet van Fietsen

Deel dit artikel