Presentatie ‘Rainwinner’ in de Week van Duurzaamheid - RTV Nunspeet

Foto: RTV Nunspeet

Foto: RTV Nunspeet

Nunspeter Harry den Hartigh presenteerde, in het bijzijn van wethouder Storteboom van de gemeente Nunspeet, de geslaagde uitvinding ‘de Rainwinner’. De presentatie valt precies in de Week van Duurzaamheid.

De Rainwinner is een ‘Lego-blok’ waar functionele tuinelementen van gebouwd kunnen worden, waaronder een schutting. Hierdoor kan er voldoende regenwater worden opgeslagen om het vervolgens nuttig te gebruiken.

‘De Rainwinner’ draagt bij om het probleem water-overlast en watertekort op te lossen in woonwijken. De Rainwinner module heeft een inhoud van 110 liter. Zonder dat de aanvoerbuis in het zicht is kan het systeem op elk gewenste locatie worden geplaatst. Daarnaast zijn meerdere opstellingen mogelijk. Tevens kan men kiezen voor één Rainwinner opstelling en meerdere tappunten in de tuin. Dat voorkomt sjouwen met een volle gieter.

SunnyRain Solutions, het bedrijf van Harry den Hartigh, geeft in de Week van Duurzaamheid korting op de ‘Rainwinner’. Daarbovenop geeft ook de Gemeente Nunspeet € 100,- korting per set.

 

 

Deel dit artikel