Sneeuwruimers gezocht om tribune vv Nunspeet sneeuwvrij te maken - RTV Nunspeet

Sneeuwruimers gezocht om tribune vv Nunspeet sneeuwvrij te maken Foto: RTV Nunspeet

Sneeuwruimers gezocht om tribune vv Nunspeet sneeuwvrij te maken Foto: RTV Nunspeet

Woensdagmiddag is er bij de voetbalvereniging Nunspeet begonnen met het sneeuw vrijmaken van de tribune.

De sneeuw die de afgelopen dagen is gevallen ligt op de houten vloer op en onder de stoelen van de tribune. Gerrit Juffer die al jaar en dag bij de voetbalvereniging aan de slag is, nam deze woensdag een kijkje en schrok van de hoeveelheid sneeuw op de tribune.

Oproep op facebook

Gerrit plaatste daarop gelijk een oproep op zijn facebookpagina met de tekst: ” Wie wil en kan mij helpen het sneeuw van de tribune te halen voor het gaat smelten’. Als het ijs namelijk gaat smelten komt er veel water vrij dat door de houtenvloer van de tribune gaat lekken. Onder de tribune zitten de kleedkamers, staat er apparatuur en zit de bestuurskamer. Uit de ervaring van de vorige jaren proberen ze dit jaar de lekkage en de schade te voorkomen.

Alle hulp nog welkom

Met de hulp van zijn vrouw Leida en de kleinkinderen Chantal (zelf speelster van de Mo 15-1) en Wesley, waar Gerrit zegt zeer trots op zijn kleinkinderen te zijn, is er al een groot deel van de sneeuw weggehaald van de tribune. Niet alles hebben ze al weg kunnen halen. Daarom blijft de oproep van Gerrit staan en is alle hulp van harte welkom. 

Wil je helpen? Bel dan met Gerrit Juffer 06 – 1363 0791

Een dik pak sneeuw op de tribune. Foto: Gerrit Juffer. Foto: Gerrit Juffer Foto: Gerrit JufferHet sneeuwvrij maken is een hele klus. Gerrit kan daarbij alle hulp gebruiken. Foto: Gerrit Juffer

Deel dit artikel