Jeugdvoetbaldagen bij vv Hulshorst - RTV Nunspeet

Jeugdvoetbaldagen bij vv Hulshorst Foto: RTV Nunspeet

Jeugdvoetbaldagen bij vv Hulshorst Foto: RTV Nunspeet

Maandag 3 en dinsdag 4 mei, zijn er bij de voetbalvereniging vv Hulshorst op sportpark De Eendracht de jeugdvoetbaldagen.

Dit zijn uitdagende dagen voor alle kinderen uit de O7 tot en met de O15 (5 tot en met 15 jaar). Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Je hoeft niet lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden.

Specifieke trainingen:

De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. De kinderen krijgen alle technische vaardigheden aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen sterk toenemen.

Voordelen van de Wiel Coerver methode:

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te  hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima  traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. 

Programma:

Het programma begint in de ochtend om 10:00 uur met een inleiding en daarna een training. Na de training is er een pauze met een quiz. In de middag zijn er wedstrijden die duren tot het einde van het programma om 16:15 uur. 

Opgeven: 

Voor het deelnemen aan deze dagen, dan kun je je opgeven via de website:  www.jeugdvoetbaldagen.com

Deel dit artikel