RTV Nunspeet - Nieuws

NUNSPEET - Vanwege de langdurige coronamaatregelen zijn er ook binnen de gemeente Nunspeet veel ondernemers die het momenteel financieel erg moeilijk hebben. Onder de naam SOS Nunspeet vindt daarom van zaterdag 27 februari tot zaterdag 6 maart een actieweek plaats. Het doel is hulp te bieden aan ondernemers in de gemeente Nunspeet.

Op zaterdag 27 februari is er met een benefietdag de aftrap van de actieweek. Deze benefietdag is vanaf 12:00 uur live te volgen op Radio en TV Nunspeet. Er wordt zoveel mogelijk aandacht geschonken aan spontane acties uit Nunspeet, Hulshorst, Elspeet en Vierhouten, ondersteund met een muzikaal en informatief programma.

Aanmelden zelfbedachte actie

Meld daarom zo snel mogelijk je zelfbedachte actie om geld in te zamelen aan via info@sosnunspeet.nl.

Ondernemers helpen

Laten we onze ondernemers helpen door met elkaar de schouders eronder te zetten. Help mee en kom in actie samen met je vrienden, familie, school, vereniging of bedrijf!

Giften overmaken

Giften kunnen worden overgemaakt via een betaallink op de website www.sosnunspeet.nl. De opbrengsten van acties en contante donaties kunnen worden aangemeld via info@sosnunspeet.nl. De opbrengst van de actieweek wordt beschikbaar gesteld aan een nog op te richten fonds, waaruit direct noodlijdende ondernemers financieel geholpen worden; activiteiten en promotie ten gunste van de ondernemers. Alles onder toeziend oog van een commissie.

SOS Nunspeet is een initiatief van ondernemersverenigingen Nunspeet en Elspeet, Bedrijvenkring Nunspeet, Lions Club Nunspeet, Rotary Club Nunspeet, Tafelronde 156 Nunspeet, Nunspeet uit de kunst en RTV Nunspeet.

Deel dit artikel