Nieuwe eigenaren voor Hellebrekers - RTV Nunspeet

Nieuwe eigenaren gepresenteerd. Foto: Hellebrekers

Nieuwe eigenaren gepresenteerd. Foto: Hellebrekers

NUNSPEET - In een videoboodschap aan zijn medewerkers kondigde Eddy Vlijm, algemeen directeur van Hellebrekers B.V., aan dat hij het stokje had doorgegeven aan anderen. Een meerderheid van de aandelen van het Nunspeetse bedrijf zijn overgedragen aan Rob de Bie en Maurice Ditewig. Zelf houdt hij nog een minderheidsbelang.

De nieuwe eigenaren zijn al jaren werkzaam binnen de organisatie. Vlijm is hier heel blij mee: “Dit is de beste stap voor iedereen die betrokken is bij Hellebrekers!” Sinds 2000 stond Eddy Vlijm aan het hoofd van Hellebrekers. In de afgelopen 20 jaar groeide het bedrijf enorm en telt het ruim 250 mensen. Vlijm kijkt met gepaste trots terug op de afgelopen twee decennia.

Rob de Bie en Maurice Ditewig kennen de organisatie van haver tot gort en hebben veel vertrouwen in de toekomst van het bedrijf. Ze gaan hun nieuwe zakelijke uitdaging vol enthousiasme aan en zijn ontzettend blij dat de ziel van het unieke bedrijf voor iedereen op deze manier bewaard blijft.

Voor de medewerkers zal er in het dagelijkse leven niets veranderen. De Bie en Ditewig blijven als business unit directeuren op dezelfde wijze intern actief, gesteund door de financiële expertise van de huidige CFO René van der Laan. Vlijm zal voorlopig als adviseur onderdeel van het directieteam blijven.

In de nieuwe aandeelhouderssituatie blijft het bedrijf dus authentiek. Ook op het nieuwe pand aan de Wieling in Nunspeet zal straks de Hellebrekers naam aan de gevel prijken.

Deel dit artikel