Eerste boek ,Werken vanuit leerdoelen’ voor Nuborgh college Veluvine - RTV Nunspeet

Met trots het eerste boekje overhandigd. Foto: RTV Nunspeet

Met trots het eerste boekje overhandigd. Foto: RTV Nunspeet

NUNSPEET - Directeur Harry Noppers van het Nuborgh College Veluvine heeft vrijdagmiddag het eerste exemplaar van het boek 'Werken vanuit leerdoelen’ ontvangen. Doel is om in het onderwijs docenten stappen te laten maken om minder te werken vanuit de leerstof en meer vanuit het leerdoel.

De schrijvers Herman Rigter en Ilse Gemelig, hebben hun ervaringen opgeschreven in dit boekje. Daaraan is veel research voorafgegaan vanuit gegeven trainingen op onderwijs gebied. Het boekje is tot stand gekomen na bezoeken aan diverse scholen en gesprekken met leerkrachten, waaronder in Nunspeet. Dat hier het eerste boekje werd overhandigd heeft te maken met de positieve insteek van de school.

“We treffen hier veel bereidheid onder de docenten, bij de schoolleiding en de geboden faciliteiten. Dat zijn de drie pijlers die nodig zijn om de inhoud van het boekje te kunnen omzetten in vernieuwing in het onderwijs geven. Dat zien we hier op het Nuborgh college volop”, aldus Herman Rigter. Directeur Harry Noppers bedankte de auteurs en was vereerd met het eerste exemplaar.

Deel dit artikel