Zoon mag 1 minuut gratis winkelen voor zijn moeder - RTV Nunspeet

Lead Image 1:
Lead image TXT 1: Een prachtig bedrag bij elkaar gescoord. Foto: Ingezonden foto.
Lead Image 2:
Lead image TXT 2: Met een volle kar huiswaarts. Foto: Ingezonden foto.
Lead Image 3:
Lead image TXT 3: Personeel kijkt gespannen toe. Foto: Ingezonden foto.
Rennend door de supermarkt. Foto: Ingezonden foto.

Rennend door de supermarkt. Foto: Ingezonden foto.

NUNSPEET - Stichting Verborgen Armoede Nunspeet heeft een minuut gratis winkelen cadeau gekregen van Matthijs. Hij won de prijs bij een bingo van de Tafelronde Nunspeet. De stichting heeft vervolgens een loting gedaan onder de huishoudens die zijn ingeschreven bij hen en daar is een 42-jarige vrouw als winnaar uitgekomen. Haar 20-jarige zoon mocht donderdagavond namens haar bij de PLUS-supermarkt in Nunspeet zijn slag slaan. Met een eindbedrag van €191,04 is de actie meer dan geslaagd.

Gabri van Elswijk, eigenaar van supermarkt, rende ook mee. “Hij gooide erg veel in de kar! De zoon was nog bescheiden. Ook na de minuut werden er nog producten in de kar gegooid”, zo vertelt Nathalie van ’t Goor namens de stichting.

Bij de kassa klonk een luid applaus van al het personeel en de aanwezige klanten. De prijswinnares -die anoniem wil blijven- was erg blij met de actie en de opbrengst. “We hebben ook nog zo’n zestig boodschappenpakketten cadeau gekregen voor de stichting. Dat maakt het een extra feest”, aldus Nathalie.

Deel dit artikel